Min første turne!! Her ser du hele truppen min samlet med mine gode hjelpere fra høyre; smørsanger og tangent viritous Ulf Storbekk, strengspeller og en fremdragende ordsparrer, Dagfinn Dulsrud. Så er det fårkvinne i Norske Sprengte Jur, Gufrid frå Stusseligstuggua som står bak Bendikk Stuttfot som er blitt ett kulturløft for Kvakne, trim å autfitt instruktør Briggs A. Stratton med sin uimotstålige pannelugg på tvers av alle, den kjente å kjære bilselger Hallvar Syversen litt tilbaketrukkent for ikke å sette de andre i skyggen, ved siden av sin gode venn å grovkokk Kåre Coook.
Detta er litt av en gjeng å dra med seg ut!!!!
Media
Litt av vært, fra min verden
Dette var et stort øyblikk for meg, ikke nok med det at jeg fikk hilse på Norges revykonge nummer en, Dag Frøland, han overakte meg prisen for beste revynummer på Revy Øst, sin festival i 2006.
.......som her hvor han i oppsetningen Syversen Bruktbil & Camping, for anledningen campingprest, arrangerer vekslings møte med påfølgende omforlatelsesermoni, servert med startkjeks og rødvin!
Detta var moro......................!!!!!!!!
Klikk her : Lillehammer Byavis, Gufrid vant!
Her er Hallvar i fint driv som dirigent for Kvakne Vulk & Veds fagforeningskor. det er ikke den ting ikke denna kroppen ikke gjør.