Briggs A. Stratton
Hvem har vel ikke sett personer som slettes ikke passer til den jobben de skal utføre!?
Her har vi en slik en, Briggs kan sparke liv i den mest trauste forsamling, f.eks.ved kursstart en tidlig morgen.
Her blir det trimmet i øvelser som mange trodde var ute av autfitt verden!
Pris: På forespørsel

Kjører man over tunet til Midtgarden Øvre, kommer man til Vestenden Bruk. Her bor bygdas trim å autfitt guru. Bygdas første innvandrer Briggs A. Stratton!

Briggs er utdannet ved det engelske fakultetet i Newcastle for folkedans, der han hadde linjegymnastikk som valgfag. Jobbet en tid som aktivitetsleder om bord på Fjordline, som går i linje til Bergen fra Newcastle. Ble attglømt i Bergen etter en avspasering fra båten.

Ble sittende igjen med småbruket etter å ha blitt mæ-bedt på næsjspell, etter å ha blitt leid inn ved en tilfeldighet, som instruktør til Kvakne Eldretrim.

Det viste seg at "brukskjerringa", som forøvrig var enke, skulle hente pjolterbrennvin til den ventende og pirrende gjesten. Hun hadde vært og skifta til ett utruligt sensuelt antrekk, så når hun gikk nedi kjelleren glømte hun at de to øverste trinnene mangla. Antrekket som var på- jekket for anledningen var slettes ikke til å skræva i! Ikke den veien i hvert fall! Hun datt ned og slo seg spent i hæl.

Briggs satt fremdeles og ventet i stua, da det kom folk til gards som fant brukskjerringa liggende med ett fårete smil, sammen med ei sundslått brennvinsflaske på jordgulvet i kjelleren.
Som Prosta sa; Hun døde i hå(p)pet!

Etter den dagen har Briggs bodd på Vestenden Bruk, da det ikke fantes arvinger til bruket. Er opphavet til dansen Kvakne Kolsen. Denne har sin opprinnelse etter Rain S. Rouver som var Briggs sin fadder og plaget av sterk kikhoste. Briggs er umåtelig opptatt av folkemusikk og gammaldans, samt det å holde seg i form. Dette bærer han lite preg av selv når man ser på kles å hår prakten hans. Man skal være glad i det reisverket man har, sier han selv.

Sivilstatus: Lei å skjønne og en snedig sveis.