Skrevet av Odd Rugland, 23.10.16

 

Skrevet av , 10.03.16

 

Kostelig bygdehumor. Plukket opp et og annet som er lagt til ordforrådet :-)

Skrevet av Tom Stefan, 14.12.14

 

HEi e ælske humoren diiin

Skrevet av Nico Borgemoen, 14.12.14

 

Ich war auf einer Show mit Ihnen auf Gran Canaria wurde die morsommste ich auf Selomar gehostet ich nicht so viel kjønte nioen.

Skrevet av Laurenz, 11.12.14

 

DU Æ ARTIG!

Skrevet av Nico, 09.06.14

 

Hei Bjørn.Lurer på om du skal ha noen show i 2014 å i så fall hvor.Vi er en gjeng som ønsker å komme å høre å se på deg, å få en utrolig lattermild kveld.Har vert på show med deg før å det er noe av det råeste jeg har vert med på innom humor.

Skrevet av Gunn Marit Fjeldskogen, 19.03.14

 

Je vil jinne få låv tell å takke inst inni granskauen førr et jævli arti shåvv i Åsbygda den 8. februar i år! Je å mænn min hølt på å glise oss fra sans og samling da du kom og "fårelæste" sammen mæ svigerinna mi, Elin. Dæven! Du er jaggu vælkømmin nårsomhelst du æltså!

Skrevet av Evelyn Rudi, 20.06.13

 

Akkurat inne fra siste showet Ænda feitere og finere,har enda vondt i magen etter å glist og gapskratta. Pokker så bra Bjørn,hvem skulle tru detta da vi satt å " brendte elektroder " på Ringebu videregående på 80 tallet.

Skrevet av Johannes Moger , 04.05.13

 

Vatikanet bekrefter at pave Benedikt XVI (85) abdiserer 28. februar, i den forbindelse så har prostiet i Kvakne bestemt at den meget omgjengelige å ikke minst storsinnede Hallvard Syversen blir sendt neåver med enveis billett!!! Etter flere omfårlatelser å ikke minst åverglattinger i egen regi, ønsker endel kvinnfolk Syversen god tur neåver!! Her er endel bilder fra omfårlatelsen!

Skrevet av meg sjøl, 12.02.13

 

Jeg ler meg fillete! Tusen takk for livsviktige latterkramper. Gufrid ruler!!!!!! Latterlig nytt år! :)

Skrevet av Aina Rønningen, 04.01.13

 

HIMMELSKE HØYDER! For lenge lenge sia sia så vant´n Hallvar Syversen noe ta det frakkeste en onkar kan vinna i Kvakne Radio på bingo! En tur tell Florida. Sammens mæ den frakkeste radiorepårter´n i Kvakne Radio, Per Crestian Høvleåvergå´r, så reiste dessa to tell plastikk land, Flårida!! Her skulle alt i Tupperwareverden oppleves i ikke minst kjærligheten. For Syversen æ jo i overkant nærsynt, sjølopptatt, å ikke minst godtroendes. Bingoppleser´n drog mæ seg ungkaren tell den høgeste huska som fantes mellom Kvakne og Miami, å tjora fast ungkar´n som trudde han skulle møte fimmedrøtta i sitt liv!!!! n´ Hallvar va jo trossalt bedt mæ ta storsjarmør´n i Kvakne, så´n skjønte jo at nå va det håp!!! Bingoppleseren, hell Høvleåvergår´n som døm si oppi der, drog med seg Kvaknes svar på "Gromgutten" til det høgeste tårnet som hadde blitt sætt opp ta sveisere å maskinarbeidere ihopskruvd i Donald Duckland. Grett nok att Syversen i utgangspunktet kunne tenkt seg ei litt høg å fyrrig lakkris, men at radiorepårte´rn skulle tilfredstille bruktbilselger´n såpass høgder, var det vel ingen som hadde trudd!! Påsatt sæla som et kyskhetsbelte vart´n Hallvar tiltrekt det lille håpet han hadde på kjærligheten!! Har Du vært med i en karusell så kjenn nå....i 333 fot over det som er normalt for´n Hallvar å drive mæ Oter, så vart´n Hallvar befridd for sikring , ........bruktbilselger´n kjente at det slæfte neantell da gravitasjonskræftom tok at kjønnsdrifta, han kneip at de naturlige åpningom sine å tenkte dæ att: .".bli det bædre nå, da må je ha læfse atått!!" Å sia da så har´n Hallvar trudd på et søkk i kjærlighetslivet!! God romJul! (Å dekk som itte trur på det kan ringe ått Høvlåvergår´n!)

Skrevet av Hallvar Syversen, 27.12.12

 

Elsker deg Gufrid! Pappa og jeg sitter å ser på deg hvær dag og ler så vi snart pisser på oss! Du er bæst! ELSKER DEG!

Skrevet av Silje, 28.10.12

 

Bjørn!!! Du æ ælldeles rå! Og det er med stolthet i hjertet mitt jeg sier d...å være i slekt med et slik talent er og blir frakt! Je flire så je grin!! :)) Ikke nok med det,når jeg ser Gufrid,tenker jeg en "dameversjon" av bestefar Opheim! Haha! Like frakk i kjeften var han og! Lykke til videre,Bjørn! Detta æ arti! Klem fra meg :D

Skrevet av Solfrid Løvli, 14.08.12

 

Hohohooooooo! Takk for gjentatte latterkramper og vidunderlig, frivol og sjelden galskap fra scenen! Du er en skinnende stjerne og Eldar kler å få være ved din side... Love, Lise

Skrevet av Lise Askvik, 14.07.12

 

Ler meg kvakk ihjel:)Gleder meg til nye show i sommer.Skal dit selvfølgelig:)

Skrevet av Elin A.Olsen, 16.05.12

 

Kleiven er rett og slett genial!!!

Skrevet av Marte, 07.03.12

 

En vannvittig oppfriskende start for alle på Lillehammer Bilskadesenter. Å begynne en mandag morra med gapskratt som fortsatt i humring utover dagen. Vi kan trygt si at dette er stressdempende i en hektisk hverdag. Med hyggelig hilsen Bjørn-Arne Branden Daglig leder

Skrevet av Bjørn-Arne Branden, 06.02.12

 

hei Bjørn takk for sissst på DK tur det tok litt av da du kom inn å underhålt oss på Gamle Rådhus Lo oss helt ihjel før vi gikk ombord i DK båten men du var heldivis me oss hele helja så vi hadde d fortsatt gøy hælsen Harald

Skrevet av harald, 21.11.11

 

Første møte var på Lillehammer på julebord i 2010. Falt pladask. Når du så dukket opp i Panorama, Eidsvoll, med Eldar og Tor var 2011 reddet. En helt fantastisk aften!! Hvor blir du å treffe i 2012 mon tro?

Skrevet av Marianne og Frode, 03.11.111 | 2 | 3